Ugens knæk:

hallo I**** Kener du noen tykke damer for jeg har lavet et fukt up rambok tyveri. jeg kiggede i tele-fonbogen og der sku ligg en gulsmed i nr42 men den var flyttet fordi at...

i**** svarer:
hallo hva sker der med dig mand -jeg ka skudda ik sidde og læse så meget jeg ska ryge


kommer fra Guld Bjarke
hallo I****tillykke med fødselsdagen. Jeg har lavet et knæk i et konditori og selv pyntet toppen - det er en hashkage. Go ryger hilsen guldbjarke
i**** svarer: årh hvad mand


kommer fra fede Henning
hallo i****
jeg har et pengeskab jeg har nakket nede hos købmanden - der er 40.000 i men jeg ka ikke få det op - hva ska jeg gøre?


i**** svarer: hvar du ska gøre mand - enten så prøv kombinationen 40 71...
så lad os ryge den fede og så får du 4 bonhoveder hvis du sender pengeskabet herind.


kommer fra Rasser
Halloo i****. Jeg har lavet et fedt knæk på havnegrillen.
Jeg gik ind om dagen og købte to knækkede hotdogs, så slog jeg hasperne af et vindue og kom tilbage om natten og stjal 3 kasser brød og 2 kasser pølser og 150 kroner i byttepenge. Så røg jeg og så fik jeg æderen.

i**** svarer: Det er et blæret knæk, det er eddermamne fedt man. Jeg har lavet noget lignede engang, så derfor får du 4 bonghoeder. Aj, vent lidt, du får kun 3 mand, så ta'r jeg det ene - Årh HVAAAD... fik du den, mand!


kommer fra Tonni

Jeg var ude og lave villaknæk nakkede en dvd og en sparegris med 28 kroner. Dgen efter kom politiet fordi jeg havde tabt min pung i villaen.

i**** svarer: Hva sker der for dig mand.. HALLO!! Hvoffer har du ik en kæde lissom mig mand så er du siker på der ik er nogen der løber med guldet og så fuckwer du ikke op på den FUCKING måde. hva sker der med dig mand!!?? Du får fucking 1 bonhoed du får O bonhoder mand!!

kommer fra Tjallan

Hallo i**** jeg har lavet et fedt knæk igår. på et diskotek. brækkede bagdøren op og nakkede 22 flasker sprut og 50 pakker røg og 85 kr til taxa hjem. jeg blev fuld mand. hilsen Tjallan

i**** svarer: svedigt nok Tjallan. Du ska stramme lidt op for når du laver bræk på diskotek fordi de fleste diskoteker har nemlig pengeskabet nede i kælderen. Du får ud af 5 bonhoder får du 3 men hvis du måske næste gang kigger efter pengeskab kan du godt komme op på 4.

Hvis du har lavet noget eller et knæk eller noget så skriv til i****s Corner
I****s Corner

postbox 5000

2860 Søborg

Hit Counter
Hit Counter